Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makagigi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szklanka miodu
szklanka maku
cukru 12 dag

Przepis i sposób przygotowania na: makagigi

na małum ogniu gotować miód z cukremażdo lekkiego zarumienienia włożyć sparzonym wrzątkiem i osuszony mak mieszjając smarzyć przez 10 min wyłożyć masę na wilgotną stolnicę roswakować i pokroić na małe kawałki i zostawić do ostygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jola1512 13.04.2011 08:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak