Składniki:
•¼ kg polędwicy wołowej | |
•małą czerwoną cebulę | |
2 marchewki | |
•4 ziemniaki | |
•2 łyżki łagodnego chrzanu | |
sól i pieprz do smaku | |
bulion wołowy | 1/2 szklanka |
olej słonecznikowy | 1 łyżka |
kapusta włoska | ok.100g |
•¼ kg polędwicy wołowej | |
•małą czerwoną cebulę | |
2 marchewki | |
•4 ziemniaki | |
•2 łyżki łagodnego chrzanu | |
sól i pieprz do smaku | |
bulion wołowy | 1/2 szklanka |
olej słonecznikowy | 1 łyżka |
kapusta włoska | ok.100g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: