Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane ogórki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek szklarniowy 3 sztuki
natka pietruszki 1 łyzka
papryka 1/2 sztuka
pomidor 1 sztuka
śmietana
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane ogórki

Ogorka obieramy, przekrawamy wzdłuż, wyjmujemy miąższ. Jajka ścieramy na tarce, paprykę, pomidora, natkę pietruszki siekamy, doprawiamy do smaku, dodjamey śmietanę i dokładnie ucieramy. Powstałym farszem nadziewamy ogórki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak