Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z surimi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 2 kromki
paluszki surimi 4 sztuki
białko z 1 jajka
olej do smażenia
kolendra 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z surimi

paluszki surimi zetrzeć na tarce, wymieszać z roztrzepanym białkiem i posiekaną kolendrą.
Każdą kromkę podzielić na8 trójkącików, ułożyć masę z surimi. Smażyć na rozgrzanym oleju dosłownie minutkę. Podawać jako przekąskę lub do zup. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 14.11.2013 10:18
bardzo oryginalne
IrenaM 02.01.2013 22:50
musi być smaczne
pacpaw 03.09.2012 20:16
surimi na ciepło - godne posmakowania
IlonaAlbertos 26.08.2012 23:24
Ciekawy przepis, będę musiała spróbować.
kochanyptysiu 10.04.2011 20:19
ciekawe,ale chyba sie nie odwaze:)mimo to,moj glos masz
Sarenka 12.03.2011 09:39
Wygladaja zachecajajco1
wolochski 05.03.2011 21:21
super :)
iknkirke 05.03.2011 16:59
fajne
Koper 26.02.2011 14:09
bardzo mi się podobają :)
agnieszka189 07.12.2010 11:12
bardzo ciekawe
Islanzadi 04.12.2010 15:07
Super przepisik :)
PaniMISIOWA 01.12.2010 17:12
Bardzo ciekawy i oryginalny przepis :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak