Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy miodowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 grube plastry
miód 4 łyzki
musztarda 3 łyżki
sos sojowy 0,5 łyżeczki
masło 2-3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy miodowy

schabowe kotlety rozbijamy solimy i pieprzymy podsmażamy na maśle. Miód musztardę sos sojowy i przyprawy mieszamy i wlewamy na patelnię i dolewamy odrobinę wody dusimy aż mięso będzie miękkie. Doskonale smakuje z ryżem polane powstałym sosem. Taki schab na słodko

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 10.06.2011 20:59
Ciekawe! ale wygląda smacznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak