Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rydzów kiszonych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 80 g
olej
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rydzów kiszonych

Z kiszonych rydzów usunąć cebulę i pieprz, pokroić je w cienkie paski. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Rydze ułożyć na salaterce, posypać cebulą i pieprzem, skropić olejem. Ułożyć na półmiseczku szklanym, przybrać krążkami cebuli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 22.05.2013 23:36
bardzo lubię
Betka 05.12.2012 14:02
o oo fajna jest;)
Ewelina47 14.07.2012 11:06
ciekawe jak smakuje
agata1722
agata1722 30.09.2011 13:30
to mi smaczne się zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak