Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z nitkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wywar kostny 2 l
przecier pomidorowy 3 łyżki
makaron nitki 1/2 opakowania
jogurt naturalny 2 łyżki
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z nitkami

Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie. Odcedzić.
Przygotować wywar kostny, nastepnie z pzrecieru, jogurtu i mąki sporządzić zawiesinę, którą przelewamy do wywaru. Doprawiamy do smaku.
Do miseczki przekładamy makaron i zalewamy zupą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 10.02.2014 08:10
pyszna zupka
Beata23 16.12.2013 13:16
lubimy pomidorową
Alex_M 21.11.2013 10:36
pyszna zupka!
Bernadeta1 05.11.2013 09:33
Lubię pomidorową
adelajda 25.06.2013 09:10
lubie właśnie z nitkami
Margo1 01.01.2013 15:16
dawno nie jadłam
Margo1 01.01.2013 15:16
dawno nie jadłam
kuklik 26.12.2010 20:00
moja ulubiona z takim makaronem
pacpaw 26.11.2010 10:26
jaka piękna czerwień
pacpaw 26.11.2010 10:25
jaka piękna czerwień

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak