Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrag w foli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony
marchewka
czosnek
pietruszka zielona
masełko
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pstrag w foli

patroszone pstągi nacieramy delikatnie sola i pieprzem do środka wkładamy pokrojona w plasterki marchewkę i czosnek dodajemy pietruszke i masełko
całość zawijamy w folie aluminiową i wkładamy do rozgrzanego piekarnika pieczemy około 30 minut
wspaniałe dietetyczne szybkie danie

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 05.12.2012 14:10
fajny pomysł;]
Jolanta40 29.04.2011 09:31
mniam
Jolanta40 21.11.2010 22:28
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak