Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone ogorki z bekonem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki
bekon
oliwa
śmietana
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone ogorki z bekonem

Ogórki obieramy i kroimy w drobna kostke. Bekon kroimy na cienkie plastry i smazymy na oliwie przez kilka minut z dwóch stron, wrzucamy ogorki, nastepnie dodajemy smietany i doprawiamy sola oraz pieprzem. Calość przykrywamy i dusimy przez kilka minut, Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 05.12.2012 14:11
pyszne!!!;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak