Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

klopsy rybne

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z ryby
koper świeży
pół cebuli
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
białko
mąka 2 łyżki
szczypta soli
bulion 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: klopsy rybne

Rybę zmiksuj, dodaj drobno posiekaną cebulę i koperek, bułkę tartą i białko.Masę dokładnie wyrób, dopraw solą i pieprzem ziołowym.Wilgotnymi dłońmi formuj niewielkie klopsiki, obtaczaj je w mące i wrzucaj je na wrzący bulion.Gotuj ok 7 minut. Podawaj z gotowanymi warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 10.07.2012 21:35
Dobre
wolochski 02.01.2011 12:07
fajne
Małgorzata113 17.11.2010 07:34
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak