Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surowka z kalarepy i rzodkiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew 2 peczki
kalarepa 2
koper
śmietana
sól
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surowka z kalarepy i rzodkiewki

Kalarepki oraz rzodkiewki myjemy i obieramy i scieramy na tarce, na jej grubych oczakch. Dodajemy smietane, sol, cukier oraz sok z cytryny i dokladnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 21.11.2010 14:07
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak