Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzy z sardynkami lub szprotami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bryndza 20 dag
sól
sardynki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzy z sardynkami lub szprotami

Sardynki lub szproty utrzeć z bryndzą dodając oliwę z konserwy, do smaku osolić. Używać do chleba i kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babciagramolka 08.12.2010 09:31
Smakowicie się zapowiadają kanapeczki z taką pastą .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak