Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dżem czeresniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czereśnie 1 kg
cukier 80 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Dżem czeresniowy

Czeresnie umyć, odpestkować, wlozyc do naczynka, opsypać cukrem i pozostawic na noc. Nastepnego dnia gotowac, miszajac od czasu do czasu aż do uzyskania własciwej konsystencji. Przelozyc do sloiczkow i mocno zakrecic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 05.02.2011 18:32
pycha
krzyniu1984 14.01.2011 15:39
pycha!
Tahitha 24.11.2010 07:54
Pychotka
strzelec02 23.11.2010 17:44
mniam
jolaxa1 22.11.2010 19:34
super:)
Magda60 20.11.2010 10:51
polecam
marzencia2007 19.11.2010 15:00
super ;) na zime :)
Katarzyna/kate1980 19.11.2010 14:28
robiłam go nawet w tym roku wyszedł pyszny
aginaa 19.11.2010 14:25
bardzo smaczny
Elżbieta18 18.11.2010 22:09
Musi byc pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak