Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KLUSKI Z MAKIEM !

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron świderki
mak 1 KG
cukier kryształ
aromat DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: KLUSKI Z MAKIEM !

MAK PRZEKRĘCAMY PRZEZ MASZYNKĘ. PIERWSZY RAZ SAM MAK ZA DRUGIM RAZEM Z CUKREM : 2 ŁYŻKI MAKU I 1 ŁYŻKA CUKRU. DO PRZEKRĘCONEGO MAKU DODAJEMY AROMAT O SMAKU JAKIM CHCEMY, MOŻNA TEŻ DODAĆ RODZYNKI JAK KTOŚ LUBI. MAKARON GOTUJEMY W OSOLONEJ WODZIE, PO ODCEDZENIU MIESZAMY GO RAZEM Z MAKIEM I PODAJEMY CIEPLUTKI DO JEDZENIA.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 28.07.2012 21:39
rzadko jadam ale lubię bardzo
kamyk 24.06.2012 21:37
koniecznie trzeba spróbować
joanna77 27.04.2012 18:54
mniam
Anna152 08.04.2012 07:48
super
Anna152 08.04.2012 07:48
super
Ania67 15.11.2011 14:46
dawno nie jadłam
Ania67 15.11.2011 14:45
dawno nie jadłam
iga2 25.10.2011 18:22
fajny przepis
Lidia6 14.09.2011 09:54
pychota
Ewelina38 08.04.2011 12:07
a ja jadłam, moja babcia coś podobnego robiła i jak pamiętam dziwnie wyglądało ale smak świetny
matii6 17.11.2010 11:27
makaron z makiem ?jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak