Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane żółtkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 sztuk
masło 100 g
sól do smaku
musztarda do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane żółtkiem

Jaja gotujemy na twardo. Gotowe obieramy i kroimy na pół. Wyciągamy żółtka i rozdrabniamy łyżką. Dodajemy musztardę, masło oraz przyprawy i dokładnie ucieramy. Gotowy krem przekładamy do szprycy i dekorujemy jajka. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 05.03.2014 18:18
dobry pomysł
olkaaa 01.12.2013 09:52
ciekawa propozycja
Betka 21.01.2013 14:48
oooo ciekawy pomysł na jajeczka;)
RenataZ-et 30.10.2012 18:40
bardzo smaczne
caralajna 26.08.2012 08:23
ciekawe
IlonaAlbertos 18.11.2010 12:26
Szybkie w przygotowaniu i smaczne jajeczka.
Monika193
Monika193 17.11.2010 09:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak