Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledz w oleju

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy solone 50 dag
mleko 5-6 łyżek
oliwa 5 łyżeczek
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: śledz w oleju

Cebulę posiekać drobno. Filety za śledzi wymoczyć w mleku przez godzinę.Opłukać ,osuszyć,włożyć do słoika warstwami na przemian z cebulą. Zalać śledzie oliwą. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 21.04.2012 14:24
Pycha, lubie takie :)
Agnieszka172 22.11.2010 16:06
ciekawy przepis
Ewa111 21.11.2010 20:00
lubię śledzie pod każdą postacią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak