Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini hot-dogi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 szt.
musztarda lub majonez 8 łyżeczek
parówki 8 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Mini hot-dogi

Bułkę bagietkę pokroic na kawałki nieco krótsze niż parówki. Wyjmujemy miąż z bagietki. Parówki obieramy z osłonek. Parówki i kawałki bułki podgrzewamy nieco w piekarniku. Parówki można też podgrzac w wodzie. Wnętrze bułek smarujemy masztardą lub majonezem, w środek wtykamy parówki. Doprawiamy do smaku z wierzchu keczupem. Dla większego efektu możemy przewiązac hot-dogi szczypiorkiem i na wierzchu udekorowac listkami ziół.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak