Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka z pieczarkami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z kurczaka 2 sztuki
pieczarki 5 sztuk
masło
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka z pieczarkami

Pieczarki umyć, pokroić w drobne plasterki i podsmażyć na maśle przez 5 minut. Dodać kucharek. Filety naciąć w środku, popieprzyć i posolić. Podsmażone pieczarki włożyć do środka. Związać wykałaczkami. Jajko roztrzepać, dodać pieprz i sól. Gotowe filety obtoczyć w jajku a potem w bułce tartej. Smażyć w głębokim oleju przez 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 11.09.2012 13:18
wygląda apetycznie=)
sunnymood 15.03.2012 11:52
super:)
Dorota76 25.10.2011 21:19
przepadam
Mati13 16.04.2011 00:02
smakowity!
daria899 28.03.2011 23:11
super
Natalia/tubisiek 18.11.2010 09:01
na pewno smaczne :)
Cbeti 16.11.2010 14:57
Super, jutro mam już obiad.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak