kluski pszenne z serem twarogowym

kluski pszenne z serem twarogowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    25 G
  • kasza manna

    35 G
  • twaróg

    45 G
  • mleko

    70 g
  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg mielimy i rozcieramy z masłem. Dodajemy mąkę, kasze manna ubitą pianę z białek sól i wszystko mieszamy. Kłaść na wrzącej wodzie. Gotować ok.20-30 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

25.10.2010 00:14
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat