Przepis i sposób przygotowania na: lekka przystawka z kurczaka
Na talerzu układamy kurczaka polewamy go malutką ilością sosu i zakrywamy sałatą, sałatę polewamy sosem i przysypujemy rzodkiewką i gotowe. Podawac póki kurczak jeszcze ciepły.
filet z kurczaka | 1 sztuka |
sałata zielona | 1 sztuka |
rzodkiewka | 3 sztuki |
czosnek ząbki | 1 ząbek |
sól | do smaku |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | do smaku |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: