Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz do nasączania ciast i tortów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 250ml
łyżka cukru 1
rum 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz do nasączania ciast i tortów

Wodę zagotować z cukrem, dodać rum, wymieszać. Pozostawić do ostygnięcia. Nasączać ciasto tortowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 30.07.2012 11:31
super
caralajna 11.07.2012 07:31
fajne
kamyk 17.06.2012 21:41
pyszne ciasteczka z takim pączem
Betka 31.05.2012 14:15
ciekawy pomysł:)
kate.500 31.05.2012 07:29
ja robie troche mocniejszy i degustujacy sie ciesza
dorotka0000025 28.04.2012 00:26
fajny
olkaaa 07.04.2012 08:34
super
Ewelina38 22.03.2012 20:31
oj z pewnością się przyda, a przepis polecam - robię podobnie i jest świetny :)
kupiska 15.03.2012 14:56
na pewno sie przyda...
AgaS10 03.03.2012 20:52
fajny poncz:)
irenka 03.03.2012 16:44
super
Kuchareczekjeden 02.03.2012 05:54
też taki robię ...polecam
cooleczka 28.02.2012 13:36
dobrze mieć taki przepis, bo zwykle nasączałam sokiem owocowym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak