Składniki:
bułeczek | 6 |
mleko | 375ml |
porów | 40dag |
żółty ser | 5dag |
cebula | 2 |
pęczek natki pietruszki | 1 |
masło | 1,5 dag |
jaja | 3 |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 łyżki |
bulion warzywny | 400ml |
śmietana | 10dag 18% |
pieczarki | |
sos pieczeniowy | (jasny) |
bułeczek | 6 |
mleko | 375ml |
porów | 40dag |
żółty ser | 5dag |
cebula | 2 |
pęczek natki pietruszki | 1 |
masło | 1,5 dag |
jaja | 3 |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 łyżki |
bulion warzywny | 400ml |
śmietana | 10dag 18% |
pieczarki | |
sos pieczeniowy | (jasny) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: