Przepis i sposób przygotowania na: Zielona zapiekanka drobiowa ze szpinakiem i brokułami
Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 170-200 stopni, najpierw dół, potem górę i dół.
makaron | 1 opakowanie |
szpinak świeży lub mrożony | |
ser topiony | 1 sztuka |
oliwa | |
filet z kurczaka | 300-400 gr |
bazylia | |
cebula biała | 1 sztuka |
ser żółty | 200-300 gr |
czosnek | 8 ząbków |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1/2 opakowania |
camembert | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: