szpajza czekoladowa

szpajza czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kakao

    4 LYZKI
  • jajka

    8 SZT.
  • cukier

    8 LYZEK
  • czekolada

    6 kostek
  • żelatyna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kakao parzymy z niewielka ilością wrzącej wody, tak aby powstała gęsta masa po czym dodać ja do żółtek i wymieszać.dodać żelatynę i wymieszać. Dodać czekoladę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof42

03.05.2011 16:41
słodkie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat