Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grule pod kwaśno

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka wędzone 6 SZT.
marchew 3 SZT.
pietruszka DO SMAKU
ziemniaki 6 SZT.
śmietana 1 SZKLANKA
mąka 2 LYZKI
sól DO SMAKU
Pieprz czarny mielony Prymat DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: grule pod kwaśno

Żeberka gotujemy z jarzynami. Gdy już są miękkie wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki i gotujemy 15min. Śmietanę mieszamy z mąką i wlewamy do żeberek i gotujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kome 16.05.2011 22:35
chyba smaczne
matii6 19.10.2010 16:30
fajna nazwa,a danie świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak