grule pod kwaśno

grule pod kwaśno

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka wędzone

    6 SZT.
  • marchew

    3 SZT.
  • pietruszka

    DO SMAKU
  • ziemniaki

    6 SZT.
  • śmietana

    1 SZKLANKA
  • mąka

    2 LYZKI
  • sól

    DO SMAKU
  • pieprz czamy mielony Prymat

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żeberka gotujemy z jarzynami. Gdy już są miękkie wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki i gotujemy 15min. Śmietanę mieszamy z mąką i wlewamy do żeberek i gotujemy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kome

16.05.2011 22:35
chyba smaczne

matii6

19.10.2010 16:30
fajna nazwa,a danie świetne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat