Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 25 dag
bulion warzywny 1 litr
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
słodka śmietanka 120 ml
fasolka szparagowa żółta konse 1/2 puszki
natka pietruszki 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa

Fasolkę odsączyć z zalewy. Ser zetrzeć na tarce. Do wrzącego bulionu dodać tarty ser i mieszać do rozpuszczenia się. Dodać śmietankę do zupy oraz pokrojoną na małe kawałki fasolkę oraz posiekaną natkę pietruszki, zmiksować zupę, doprawić pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 22.04.2013 16:48
Smaczna zupa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak