Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz kapuściany do pierogów

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
sól, pieprz
grzyby suszone 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz kapuściany do pierogów

Grzyby moczymy kilka godzin w wodzie, następnie gotujemy i mielimy. Kapustę odciskamy z soku i również gotujemy do miękkości. Kroimy drobno. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na rumiano. Wszystkie składniki łączymy i dokładnie mieszamy. Na koniec w razie potrzeby doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 10.07.2012 10:12
najlepszy
berys18 06.08.2011 09:36
moje ulubione pierogi
Iwona51
Iwona51 03.07.2011 13:26
smaczny
ben-ka 04.03.2011 07:49
Farsz,palce lizać!
IZABELA29 15.11.2010 09:49
tez tak robie .pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak