Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z owoców rokitnika

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1,5 kg
wrzątek 1 litr
owoce 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z owoców rokitnika

umyte owoce zalać wrzątkiem,odcedzić na sicie i przetrzeć.otrzymaną masę mieszamy z 1,5kg cukru,wkładamy do słoików i poddajemy pasteryzacji.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

małgorzata114 20.11.2010 17:00
jest pyszny..polecam
Allice 20.11.2010 09:36
nigdy nie jadłam rokitnika, ciekawe jak smakuje?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak