Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa czekoladowa na ciasto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 3 łyżki
masło lub margary 100 g
woda 3 łyżki
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: polewa czekoladowa na ciasto

Margarynę rozpuścić na bardzo wolnym ogniu,( nie gotować), zestawic z ognia, dodać wodę, cukier, kakao i mieszać, i ponownie przez chwilę podgrzewać. Nie dopuścic do wrzenia.
Lekko ostudzić i wylać na ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak