Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczek faszerowany

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
czosnek
sól, pieprz
Majeranek suszony Prymat
przyprawa do potraw
Żelatyna wieprzowa Prymat
sznurek do zwiazania
boczek 2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: boczek faszerowany

Płat boczku nasmarować przyprawami i wstawić do lodówki na 2 godziny.
Mięso mielone również doprawić do smaku. Na boczku rozsmarować mięso mielone, posypać żelatyną i zwinąć w rulon. Obwiązać sznurkiem, wyłożyć na brytfannę i piec ok 1,5 godziny w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 22.03.2012 18:45
pyszności
Anna146 09.07.2011 11:52
smacznie wygląda
ewelinapac 20.02.2011 20:22
wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak