Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z rzodkiewek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 18-procentowa 4 łyżki
sól, pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
koper świeży
rzodkiewka 1 pęczek
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z rzodkiewek

Rzodkiewki zetrzeć na tarce o małych oczkach. Umieścić je w miseczce, jajka pokroić w drobną kostkę i takżde dodać do miski. Doprawić do smaku. Połączyć z majonezem. Do dekoracji użyć świeżego koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak