Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 2
cebula
szczypiorek
ocet 10 %
majonez tradycyjny
Papryka słodka mielona Prymat
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z pomidorami

Jajka i cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę. Pomidory obrać ze skóry i pokroić w bardzo drobną kostkę. Szczypior drobo posiekać. Powyższe składniki umieścić w jednej miseczce- dodać przyprawy do smaku i połączyć majonezem, aż do uzyskania jednolitej masy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak