Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i serka topionego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 2 sztuki
serki topione 3 sztuki
Szczypiorek cienki
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i serka topionego

Makrelę obrać ze skóry i ości. Umieścić w misce, dodać 2 serki topione ( najlepiej naturalne, kostki), posiekany szczypiorek. Połączyć powyższe składniki majonezem i bardzo dobrze wymieszać, aby powstała jednolita masa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

justys0 13.11.2010 20:31
dobre i szybko sie robi
justys0 13.11.2010 20:31
dobre i szybko sie robi
justys0 13.11.2010 20:31
dobre i szybko sie robi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak