Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z żółtym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółty ser 250 gram
ząbki czosnku 2
majonez 6-7 łyżek
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z żółtym serem

Jajka pokroić na drobną kostkę. Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach. Do jajek wrzucić ser, zmiażdzone ząbki czosnku i przyprawić do smaku. Połączyć powyższe składniki majonezem- najlepiej \"podusić\" pastę widelcem,aby była bardziej kremowa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 14.11.2010 15:35
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak