Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa
sól
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
cebula
olej do smażenia
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Wątróbkę myjemy i kroimy w plastry. Obtaczamy je w mące i kładziemy na rozgrzanym na patelni tłuszczu. Smażymy z obu stron. W między czasie cebulę kroimy w talarki i pod koniec smażenia wątróbki dodajemy ją do niej. Po usmażeniu dodajemy sól i pieprz do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 22.01.2013 13:05
lubie taką wątróbkę !
mirosława4 23.09.2012 18:51
pyszna moja ulubiona :)
anulka69 03.05.2012 18:53
uwielbiam
Ewelina38 14.06.2011 22:45
wygląda bardzo smakowicie ale ja rzadko robię, bo dzieci nie chcą jeść
kome 16.04.2011 23:10
ale pycha
MAR3STA 04.04.2011 23:00
smaczniutka;)
matii6 07.02.2011 17:46
pycha, lubię a szczególnie dużo cebulki
iknkirke 06.02.2011 13:43
smaczna
gacopierz23 26.01.2011 20:31
lubię taką ja jeszcze mocze ją wcześniej w mleku żeby zmiękła
monisia1977 31.12.2010 07:35
dobre
krzyniu1984 19.12.2010 15:06
bardzo lubię!
Wojtek8 21.11.2010 20:25
fajne
ElizaT 18.11.2010 12:12
prezentuje się apetycznie
misia53 18.11.2010 11:54
Baaaardzo apetyczna!
pacpaw 16.11.2010 17:05
robiłem niedawno wątróbkę, ale Twoja wygląda chyba apetyczniej ;)
Kate131 15.11.2010 08:50
nie lubię,ale wyglada apetycznie
alaaa 14.11.2010 18:23
bardzo lubię,,
Margo1 14.11.2010 16:14
bardzo lubię z cebulką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak