Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli i serka wiejskiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 25dag
serek wiejski 15dag
szczypiorek
łyżka musztardy
łyżka chrzanu
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli i serka wiejskiego

Wędzoną makrelę dokładnie oczyścić z ości i przełożyć do miski. Szczypiorek opłukać, osuszyć i pokroić.
Do makreli dodać serek wiejski,trochę szczypiorku, musztardę i chrzan. Następnie dodać sól i pieprz do smaku. Razem dokładnie wymieszać i przełożyć do miseczki. Wierzch pasty posypać pozostałym szczypiorkiem.
Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pierniczkowo 11.08.2012 09:17
bardzo dobra:)
olkaaa 02.05.2012 08:20
chętnie spróbuję
IZABELA29 26.03.2012 09:09
pysznie
teresa18 24.03.2012 14:26
na śniadanko doskonała
gacopierz23 14.03.2012 11:07
smaczna
Ela15 13.03.2012 11:51
musi być super
kupiska 06.03.2012 10:02
tak na świeże bułki na śniadanie... pycha
irenka 04.03.2012 12:42
super
Justa32 04.02.2012 20:29
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak