Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLA PO BŁUGARSKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

FASOLI JAŚKA 60 DAG
kostka rosołowa 1
papryka czerwona 1
mąki pszennej 3 ŁYŻKI
marchew 1
cebula 1
sól, pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
olej 1 ŁYŻKA

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLA PO BŁUGARSKU

FASOLE MOCZYMY , WKRUSZAMY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ I GOTUJEMY DO MIĘKOŚCI, KILKA NASION FASOLI WYCIĄGAMY I ROZGNIATAMY I SPOWROTEM DO GARNKA WKŁADAMY, MARCHEW, CEBULĘ I PAPRYKĘ DROBNO KROIM W KOSTKĘWSYPAĆ DO FASOLI I GOTUJEMY OK. 10 MIN NA OLEJU ZASMAŻAMY MĄKĘ, DODAJEMY DO FASOLI I DOPRAWIAMY DO SMAKU,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak