Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 puszka
porcja rosołowa
ziemniaki ok 5 sztuk
kiełbasa 1-2 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
mąka kilka łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa

1. Porcję rosołową ugotować wraz z ziemniakami, zielem angielskim, liściem laurowym i kiełbasą
2. Do ugotowanej zupy dodać fasole z puszki bez zalewy
3. Zagęścić wodą z mąką

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 14.12.2010 00:07
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak