Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa szybka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kostka rosołowa 1 sztuka
przecier pomidorowy 1 cały
śmietana 30% 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa szybka

1. Ryż ugotować w 2 litrach osolonej wody wraz z kostką rosołową
2. Przecier rozrzedzić z wodą i wlać do zupy
3. Do śmietany dodac kilka łyżek z zupy zamieszać i wlac do garnka na sam koniec gotowania
4. doprawić do smaku wg uznania

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella23 26.04.2011 15:59
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak