Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa porowa II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kości kulinarne 30 dag
włoszczyzna 30 dag
pory 1/2 kg
mleko 1 szklanka
mąka 1 łyżki
masło 2 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa porowa II

W 2 litrach wody gotujemy kości i włoszczyznę. Przecedzamy. Pory siekamy i gotujemy w wywarze do miękkości. Doprawiamy, dodajemy zawiesinę z mąki i mleka. Dodajmey masło, zagotowujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak