Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dynianka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1 l
dynia 0,5 kg
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: dynianka

Gotujemy mleko, następnie dodajemy do mleka pokrojona w kosteczkę lub startą na grubym tarko dynie. Gotujemy ok.10 min, później możemy zmiksować lub tylko rozbić większe kawałki łyżką. Można podawać z ryżem, makaronem lub lanym ciastem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 21.06.2012 12:40
nowocześnie
Smakosz6 29.08.2011 13:27
mmmmmmmniam
Justyna Jussstiii 16.03.2011 13:42
ciekawie wygląda
PaniMISIOWA 12.02.2011 10:40
interesujące...
kasiurek 18.11.2010 20:08
musi być pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak