Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona sałata ze skwarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielona sałata 1
boczek 200 gram
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona sałata ze skwarkami

Umyj dokładnie główkę sałaty. Podrywaj liście i włóż je do większej miseczki. Boczek pokrój na kosteczkę. Olej rozgrzej na patelni. Smaż boczek, aż zacznie skwierczeć i nabierze ładnego, złocistego koloru. Tłuszczem ze skwarkami polej liście sałaty. To wspaniały dodatek do każdego rodzaju mięsa.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak