Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PUCH CZEKOLADOWY

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czekolada 1/2
śmietana 30% szkl.
aromat waniliowy 2-3 krople
bakalie
wiórki kokosowe

Przepis i sposób przygotowania na: PUCH CZEKOLADOWY

Śmietanę wlać do garnka, dodać połamaną czekoladę. Czekoladę w mleku rozpuścić nad gorąca kąpielą wodną. Deser przelać do miski, wystudzić, wstawić do lodówki na kilka godzin. Krótko przed podaniem dodać aromat, starannie ubić na puszysty krem i przełożyć do pucharków. Obficie posypać bakaliami. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 02.11.2012 17:29
brzmi pysznie
Ewelina47 22.01.2011 10:00
mniem mniem
Margo1 17.12.2010 08:43
też tak myślę
suzana 12.11.2010 22:29
mniam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak