Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka
sok z cytryny
cukier
sól
pieprz
oliwa
kapusta kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę odcisnąć z soku. Marchewkę umyć, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do kapusty, pokropić sokiem z cytryny, dodać nieco oliwy z oliwek, przyprawić cukrem, solą i pieprzem do smaku. Najlepiej smakuje do smażonej ryby - przynajmniej ma smakuje :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 08.10.2012 11:48
Ciekawy przepis z kiszonej kapusty :)
maciek7 10.04.2012 20:07
super
Wacław 22.01.2012 09:38
pyszna,lubię taką
krystyna24 23.08.2011 13:05
pycha
Małgorzata77 21.06.2011 07:51
ładnie się prezentuje
marta1371 26.03.2011 22:34
smaczna i zdrowa
MAR3STA 19.11.2010 16:10
bardzo zdrowa!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak