Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula dymka ze szczypiorkiem 2
sok z cytryny
sól
pieprz
oliwa
kapusta czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę umyć, poszatkować, sparzyć gorącą wodą, odcedzić, polać sokiem z cytryny, dodać posiekane wraz ze szczypiorkiem cebulki, nieco oliwy z oliwek, przyprawić solą i pieprzem do smaku, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 01.01.2012 20:45
extra
hastalavista 23.12.2011 02:33
lubię to! ;)
angelika14 21.11.2011 15:56
uwielbiam surówki
aleksa123 02.08.2011 19:30
pycha
Grażyna13 18.07.2011 20:22
smakowita !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak