Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z drobiowej wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka drobiowa ½ kg
pieczarki ½ kg
pomidory 5 sztuk
olej 2 łyżki
cebula 1 sztuka
czosnek 3 ząbki
sól
pieprz
szałwia

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z drobiowej wątróbki

Wątróbkę oczyszczamy, kroimy w kostkę, podobnie pomidory, cebulę i czosnek – siekamy. Na oleju podsmażamy wątróbkę, dodajemy pozostałe składniki i całość dusimy, na koniec dodajemy szałwię, pozostałe przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak