Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowa pomidorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż torebka 120g
pomidory krojone w puszce
natka pietruszki
włoszczyzna mrożona
przyprawa do potraw
bulion cielęcy 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa pomidorowa

Ryż ugotować na sypko. Zagotować bulion (z kostki cielęcej) ,dorzucić pomidory (użyłam rozdrabniacza:) ) i włoszczyznę. Gotować na małym ogniu. Dodać ryż. Doprawić jarzynką,pieprzem,posypać lubczykiem i natką. Gotować jeszcze chwilę pod pokrywką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak