Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś na parze

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś filety
kapusta pekińska sztuka
sól
pieprz
sos
olej 4 łyżki
sos tabasco 1 łyżka
kolendra 1 garść liści
sok z limonki 1 ½ sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na parze

Kapustę szatkujemy. Liśćmi wykładamy naczynie do gotowania na parze. Wykładamy na nie filety z łososia, doprawić. Gotować aż kapusta będzie chrupiąca. Przygotować sos: kolendrę siekamy, dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy. Przygotowaną rybę polewamy sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak