Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń z mrożonymi owocami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń z mrożonymi owocami

Zamrożone owoce (np. wiśnie, truskawki) kładziemy na dno salaterek, budyń przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, gorący wlewamy do salaterek, zalewając owoce, odstawiamy na kilka godzin, aż owoce się rozmrożą i puszczą nieco soku, a budyń wystygnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 18.01.2011 15:28
Proste i smaczne !
MAR3STA 17.11.2010 11:05
pycha
mikrusiak 12.11.2010 17:01
brzmi ciekaawie...
czarnaMi 12.11.2010 17:00
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak