Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki zapiekane z boczkiem i serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 4 długie

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki zapiekane z boczkiem i serem

Zetrzyj ser. Jeśli Twoje parówki są za długie przekrój je na pół. Potem natnij parówki, tak, aby powstały \"kieszonka\", w które powkładasz starty ser. Następnie parówkę wypełnioną serem owijasz plastrem boczku, który spinasz wykałaczkami. Rozgrzewasz piekarnik to temperatury 200 stopni. Parówki wkładasz do naczynia żaroodpornego i posypujesz obficie żółtym serem. Po dwudziestu minutach wyjmujesz je z piekarnika. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 11.01.2011 08:21
ciekawe
becia879 10.01.2011 11:41
ciekawe
Wojtek8 07.01.2011 10:52
fajne
jolaxa 28.12.2010 20:58
mmm
Katarzyna/kate1980 25.12.2010 20:59
kiedyś jadłam są pyszne
Magda60 30.11.2010 09:20
swietne
Izabela28 29.11.2010 14:12
Pyszne:)
lukoszek88 23.11.2010 09:54
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak